Cendris verlengt sponsorcontract

27 januari 2006, 08:46

imageWellicht aan de voorkant niet altijd even zichtbaar maar aan de achterkant wordt op dit moment hard gewerkt om van Marketingfacts een merk te maken.

Het nieuwe logo was al een tijdje bekend, maar inmiddels is ook de nieuwe website zo goed als klaar. Ik moet eerlijk zeggen dat ik had gehoopt en verwacht dat we rond de jaarwisseling live zouden gaan maar het omzetten van de databases en URL-structuur naar het nieuwe platform valt nog niet mee. Op dit moment gaan de developers een weekje op vakantie (moet ook gebeuren), dus we hopen in de tweede helft van februari de website definitief te kunnen lanceren.

Daarnaast zijn we volop bezig met het uitwerken van het Marketingfacts Jaarboek (dat medio maart op de markt moet komen) en is inmiddels de tweede Marketingfacts-cursus (over RSS-marketing) ontwikkeld. Voor het eind van dit jaar hoop ik minimaal 6 cursussen over een specifiek onderdeel van online marketing te hebben ontwikkeld en gelanceerd.

En last but not least is deze week bekend geworden dat Cendris haar sponsorcontract met Marketingfacts voor 3 maanden heeft verlengd!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

5 Reacties

  Martijn

  Jammer dat de nieuwe website nog even op zich laat wachten 🙁 maar natuurlijk wel weer mooi nieuws dat Cendris nog drie maanden sponsorship heeft toegezegd. 🙂 Gefeliciteerd!

  Nog steeds ben ik erg benieuwd naar de resultaten die Cendris tot dusver via MarketingFacts geboekt heeft…..

  PS Marco, ondertussen natuurlijk weer veel succes!


  27 januari 2006 om 09:31
  media

  Hallo Martijn, welke resultaten zou je willen weten van de sponsoring?

  In ieder geval dank en jij ook succes in A’dam (gaat alles goed daar?)!


  27 januari 2006 om 09:56
  Remko

  Denk dat hij doelt op de resultaten betreffende ip -> postcode conversie via de nieuwe technieken die cendris aan het ontwikkelen was.


  27 januari 2006 om 10:15
  media

  Remko, de data wordt nog steeds verzameld en ik denk dat we daar binnenkort wel een samenvatting van kunnen verwachten. Zal Laurens en Floris eens informeren!


  27 januari 2006 om 10:22
  Habbekrats

  Cashen die hap en naar Hawaii. Aloha


  27 januari 2006 om 13:25

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!