Case-study Calvin Klein’s live billboard

Case-study Calvin Klein’s live billboard
, ING Groep
@evr

Cosmetica- en kledingmerk Calvin Klein lanceerde in juli van dit jaar een live billboard op Times Squares. Modellen van Calvin Klein stonden een dag lang te dansen in een billboard. Adland was al vrij snel niet erg positief over de campagne. MarketingSherpa publiceerde deze week een case-study van de campagne.

De media in 15 landen besteedde aandacht aan de aktie. De mini-site van Calvin Klein kreeg in twee weken tijd 100.000 bezoekers. Het promotieteam op straat deelde in ??n dag 40.000 samples uit en last but not least, de lokale verkoop van CK One verdriedubbelde in de nabijgelegen CK-winkel. Calvin Klein schat de waarde van de media-aandacht en marketing impact op 12 miljoen dollar. Totale kosten van het geheel: 500.000 dollar.

Iemand nog kritiek op de campagne? ;-)


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.