Bush ondertekent spam-wet

Bush ondertekent spam-wet
, Reddion
@alexstil

President Bush heeft gisteren een wet getekend tegen het verspreiden van ongewenste e-mail in de Verenigde Staten. Deze ondertekening markeerde het einde van een zes jaar durend politiek debat om spam uit te bannen.

De wet behelst maatregelen die internetgebruikers moeten beschermen tegen ongewilde e-mail. Zo moeten mensen kunnen aangeven helemaal buiten het commerci?le postverkeer op de digitale snelweg te willen blijven. Verder verbiedt de wet frauduleuze spam en stelt ze hoge boetes op het versturen van illegale boodschappen.

Bovendien kunnen mensen met deze wet in de hand schadevergoedingen halen bij mensen die het net overvoeren met ongewenste reclame. Pornografische mailtjes moeten een speciaal elektronisch label krijgen zodat ze makkelijk door pc’s tegen te houden zijn.

De overheid moet een register opzetten voor mensen die geen spam willen ontvangen. Zo staat in de wet. Het is bedrijven wettelijk verboden die mensen dan spam-berichten te sturen

Bron: Adformatie


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.