Ben jij een ‘brand broadcaster’? Vul de Online Video Monitor in en maak kans op een drone!

Ben jij een ‘brand broadcaster’? Vul de Online Video Monitor in en maak kans op een drone!

Sinds jaar en dag houden Marketingfacts en Quadia Online Video de vinger aan de pols van online video in Nederland. En omdat de markt zo snel groeit én verandert, doen we dat dit jaar weer, samen met SAMR (SmartAgent MarketResponse). Daarvoor hebben we wel jouw hulp nodig. Vul de vragenlijst van de Online Video Monitor in en maak dit keer kans op een drone!

Van ROI naar gepersonaliseerde video

De Online Video Monitor ging vier jaar geleden van start. De belangrijkste uitkomst toen: marketeers hechten veel waarde aan de ROI van online video, maar meten die nauwelijks. Dat is in de loop der jaren wel wat veranderd, maar meetbaarheid blijft toch een uitdaging.

Een jaar later was er vooral aandacht voor gepersonaliseerde, conversiegerichte video. En de belangrijkste trend van 2015 was de opkomst van interactieve video ten koste van push-tactieken als pre-roll.

De vierde editie, waarvan de resultaten in februari van dit jaar naar buiten kwamen, nam voor het eerst de mening van de consument mee. En wat bleek: die zit eigenlijk pas te wachten op gepersonaliseerde video in de klantfase, eerder liever niet.

Dit jaar worden opnieuw zowel consumenten als marketeers ondervraagd. Waar zetten die laatsten op in, en zit de doelgroep daar eigenlijk wel op te wachten? Speciale aandacht is er dit jaar voor de inzet van verschillende soorten video - hub, hygiene en hero - gedurende een campagne. Ook zoomen we wat dieper in op de rol van bedrijven als brand broadcasters.

Doe mee

Wat dat inhoudt? Vul hier de vragenlijst in om daarachter te komen. Begin volgend jaar delen we de resultaten uiteraard als eerste op Marketingfacts.

Credits afbeelding: niekverlaan, licentie: CC0 (Publiek domein)

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.