Bolletje wil imago als seizoensspecialist versterken

Bolletje wil imago als seizoensspecialist versterken

Bolletje wil zijn imago als seizoensspecialist versterken. In het kader van Sinterklaas heeft Bolletje daartoe in samenwerking met Top 1 Toys een grote spaaractie ontwikkeld.

Door de streepjescodes van de Bolletje Sint-producten op een spaarkaart te plakken, kan gespaard worden voor korting op acht geselecteerde cadeaus bij de speelgoedwinkel.

Om extra aandacht te vestigen op de Sinterklaas producten zal Bolletje ook op diverse plaatsen samplen tijdens de intocht van Sinterklaas. Ook zal er een televisiecommercial te zien zijn die volledig in het teken staat van de Sint-producten.

Volgens Marian Lammerts van Bolletje hebben mensen in de huidige tijd van internationalisering behoefte aan een `eigen` traditie. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de toename van de omzet van de verkoop van Sinterklaas-producten in supermarkten vorig jaar. Voor de Sinterklaasperiode let Bolletje vooral op instroommomenten, variatie in het assortiment, presentatie, nabestelbaarheid en activiteiten. Zichtbaarheid van de producten op de winkelvloer is volgens Rik Brunsman van Bolletje de belangrijkste factor voor een goede doorstroming. Verder moeten er steeds voldoende producten liggen en alles moet er goed uitzien.

Bron:
Levensmiddelenkrant nr. 31/32, p. 14, 1,5 p.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.