Bivolino.com levert overhemden op maat via internet

12 november 2003, 21:58

Het Belgische bedrijf Bivolino.com biedt overhemden op maat aan via internet. De klant hoeft alleen maar zijn boordmaat, lengte, leeftijd en gewicht in te toetsen en hij ontvangt binnen vijftien dagen zijn overhemd.

De kosten bedragen, afhankelijk van de specifieke wensen van de klant, tussen de 70 en 100 euro per overhemd.Volgens Carine Moitier van Bivolino.com bestaat het klantenbestand voornamelijk uit mannen van tussen de 25 en 54 jaar oud. Deze hebben over het algemeen geen tijd of zin om naar de winkel te gaan. De website van Bivolino.com is weliswaar eenvoudig, maar toch wordt de consument in eerste instantie vaak overvallen door het scala aan mogelijkheden. Zo kan hij zijn eigen hemd samenstellen.De productie van de hemden is uitbesteed aan ateliers in Tunesie en Roemenie. In Belgie ondergaan ze een laatste controle alvorens ze per post worden doorverstuurd naar de klant. Het klantenbestand is inmiddels goed voor zo`n 50 bestellingen per dag. Bivolino.com levert vooralsnog alleen aan mannen, maar er wordt momenteel gewerkt aan een collectie vrouwenblouses.

Bron:

Fem Business nr. 45, p. 67, 1 p.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!