Bij vergissing blote borsten op Telegraaf.nl

Bij vergissing blote borsten op Telegraaf.nl

Door een storing bij Wordcom had de Telegraaf.nl vrijdag korte tijd het uiterlijk van een pornosite. Daarna ging de site compleet op zwart.

Diverse mensen hebben vrijdagmiddag geklaagd bij de redactie van de Telegraaf over het ongebruikelijke uiterlijk van de krantensite. “Ze kregen een scherm vol blote borsten te zien”, zo zegt internetredacteur Marco van der Laan van de Telegraaf. “Maar zelf heb ik dat niet onder ogen gehad, omdat onze internetverbinding er compleet uitligt.”

Inmiddels is de site compleet onbereikbaar. Volgens Van der Laan ligt het probleem niet bij de krant zelf, maar bij Worldcom, waarbij het dagblad zijn internetconnecties heeft lopen. Hoe het kan dat in plaats van de normale content ineens blote borsten waren te zien, is nog onduidelijk.

Bij weblog Retecool staan screenshots van de ‘aangepaste’ voorpagina. Bij Worldcom is niemand bereikbaar voor commentaar.

Bron:
http://www.webwereld.nl/


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.