Betere trainingen – help mee en vul de enquête in

We streven naar een leven lang ontwikkelen, maar hoe?

19 april 2023, 12:30 1084 x gelezen

Het is een bekend gezegde dat we ‘ons hele leven lang blijven leren’, maar hoe kunnen we dat het beste doen? Tegenwoordig is er steeds meer aandacht voor de ontwikkeling van onze vaardigheden en kennis. Bedrijven investeren in trainingen* om hun werknemers te ondersteunen bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het verbeteren van hun prestaties. Maar wat zijn de beste manieren om dit te doen?

Als studente commerciële economie aan de Hogeschool van Amsterdam, ben ik momenteel bezig met mijn scriptie over het verbeteren van trainingen, en daar kan ik jouw hulp hard bij gebruiken. We willen jouw inzichten gebruiken om de trainingservaring te verbeteren en daarmee sturen op het ontwikkelen van nieuwe trainingen. De enquête richt zich op jouw ervaringen met trainingen en jouw mening over wat werkt en wat niet.

Als we onze vaardigheden blijven ontwikkelen, kunnen we onze prestaties verbeteren en ons potentieel volledig benutten. Dit is niet alleen belangrijk voor ons persoonlijke succes, maar ook voor het succes van onze organisaties. Door de enquête in te vullen, draag je bij aan de ontwikkeling van betere trainingen en de groei van jouw organisatie.

*Met trainingen worden kortstondige trajecten bedoeld die vaak niet langer dan een dag duren. Daarbij gaat het om het opschonen, verdiepen of vergroten van kennis, in dit geval, op het gebied van marketing, sales en/of communicatie

Laura Buijtelaar
Stagiair Event bij NIMA

COMMUNITY
Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!