Betalen voor muziekdownload is eenvoudig te omzeilen

Betalen voor muziekdownload is eenvoudig te omzeilen

Betaalde muziekdiensten zijn zo lek als een mandje. Althans, volgens het tijdschrift Computer-Idee. De meeste muzieksites zijn voorzien van een ‘afluister-optie’. Je kunt via deze optie een nummer via streaming eenmalig beluisteren. Dit kost gemiddeld 1 eurocent. Bevalt het nummer je, dan kun je het downloaden voor 99 eurocent. Computer-Idee ontdekte dat eenmalige streamings eenvoudig op te nemen zijn met een geluidsprogramma. Een compleet album van 13 nummers kost dan geen 12,87 euro, maar 0,13 euro (bron: zonnet.nl; via: Niels).


Delen

0
0


Er zijn 1 reacties op dit artikel

  • Goh, dat is wel een heel schokkende ontdekking! Streaming media-rippers bestaan al jaren; zo bijzonder is deze onthulling dus nu ook weer niet... En daarbij: in de meeste gevallen is deze 'voorafluistering' van een mindere kwaliteit, waardoor de opgenomen bestanden van een mindere kwaliteit zijn.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.