Betalen op internet en mobiele telefoon

Betalen op internet en mobiele telefoon

Vanwege de versnipperde markt moeten veel webwinkeliers momenteel hun toevlucht nemen tot diverse betaalmethoden. Met standaardisering zou iedereen zeer gediend zijn. De aankondiging in september 2004 dat de Nederlandse bancaire sector ??n standaard voor internetbetalingen zal introduceren onder de naam iDEAL, is dan ook met vreugde begroet. Door deze standaard zal het mogelijk worden dat consumenten binnen hun vertrouwde internetbankier-omgeving realtime en online aan webwinkeliers kunnen betalen. Anderzijds bestaat via dit iDEAL voor webwinkeliers de mogelijkheid om alle internetbankiers te bereiken.

In het rapport Betalen 2005 (pdf) van de in betalen gespecialiseerde consultants van Innopay wordt ingegaan op de stand van zaken en recente ontwikkelingen (via: AG).


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.