Belgische energieleverancier organiseert wedstrijd voor bloggers

Belgische energieleverancier organiseert wedstrijd voor bloggers

Belgische energieleverancier organiseert wedstrijd voor bloggersCollegablogger Franky Willekens stuurde me vanavond een email dat Ogilvy Interactive Brussel in opdracht van Electrabel de eerste Belgische blog-competitie heeft gelanceerd. Hij had zelf geen tijd meer om te posten dus bij deze doe ik dat voor hem.

De competitie is gekoppeld aan de website slimmetips.be. Het is de bedoeling dat de deelnemers aan de competitie energietips publiceren op hun weblog. Na afloop selecteert Electrabel de beste tips die uiteindelijk worden beoordeeld door alle deelnemende bloggers. De eerste prijs is een MP3-speler ter waarde van 250 euro en als ik het goed heb begrepen worden alle deelnemers na afloop ook getrakteerd op een etentje.

Na Fanta is Electrabel de tweede grote klant van Ogilvy waarbij de blogosfeer wordt ingezet in een campagne. Franky en collega’s heel veel succes en laat ons weten hoe het dit keer afloopt!


DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Dat is geen geld om je site te vullen met content! ;)

  geplaatst op
 • Het is inderdaad een slimme manier om tips binnen te krijgen. Ik ken de Belgische blogosfeer onvoldoende maar ik ben benieuwd naar het aantal deelnemende blogs.

  In Nederland hebben we overigens een dergelijke blogcontest ook gehad. Vorig jaar konden bloggers van web-log.nl een reis naar Brazilie winnen voor de beste weblogposting over vakantie.

  geplaatst op
 • Uitgerekend op de dag dat wij blogads.nl lanceren, schrijft Franky dat bovenstaand experiment niet echt een succes is geworden.

  geplaatst op
 • oggh, ik vind het zo vervelend dat je elke keer weer mensen aan de deur of aan de telefoon hebt die wéér een nieuwe en goedkoper energie levert.
  ik zou niet weten wie of wat ik nou moet vertrouwen maar toch ben ik bang dat ik strax onbewust veel ste vel betaal.
  nou had ik dus laatst via een vriendin van mij een enquete binnen gekregen waarin ik dus allemaal vragen moest beantwoorden.
  ik dacht eerst noujah het zal wel maar toen ik hem toch maar in had gevult werd ik dus na 4 werkdagen terug gebeld en ik heb dus nu zo een adviseur die mij helpt met zulke in gewikkelde dingen.
  ook heb ik 500 euro gewonnen eerst dat ik ja dat zal wel wer iets zijn om mensen te trekken om dat soort dingen in te vullen maar toen ik afgelopen dinsdag op mijn bankrekening keek stond het er echt op..:O
  haha heb ik dan eventje mooi geflikt EN een goedkopere leverancier EN 500 handje contantje.
  heerlijk, zou je ook eens moeten proberen!
  http://www.bespaarvisie.nl/_enq/index.php?sid=88732&lang=nl
  vul wel ffies bij vraag 2 ILOYSA in anders kan je niet verder met de vragen.
  x loeloe

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.