Belgen doen het beter

Belgen doen het beter

Het is alweer een paar jaar geleden dat de iniatiefgroep Belgen doen het beter onderzoek deed naar het functioneren van de overheid. En alhoewel de Belgen het zeker niet op alle fronten beter doen, volg ik bijvoorbeeld nog steeds met bewondering de ontwikkeling van de Belgische stadsblogs.

Zo werd ik door Carblog gewezen op de presentaties van de workshop Van stedelijke website naar digitale stad. Over hoe lokale overheden gebruik kunnen maken van nieuwe media als weblogs, wiki’s en sociale netwerken. Interessant leesvoer voor het weekend?


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Marco, wellicht moeten we ook dit onderwerp binnenkort de revu laten passeren want lokale overheden in Nederland zijn wel actief met deze oplossingen. Burger Overheid en verbetering sociale cohesie. Het past echter in een groter geheel met GemeenteTV en zo. In crossmediaverband dus. De VNG is ondermeer betrokken bij Communitas....Van Digitale Stad naar Buurtwebsite!

    geplaatst op
  • http://www.memori.be/#66 is een vriendelijker url, met omschrijving van gelinkte presentaties

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.