Autoweek start weblog

27 juli 2005, 20:02

Via autoblog.nl net gelezen dat ook Sanoma’s autoweek.nl deze week is gestart met een autoblog.

Vooralsnog lijkt de weblog een verlengstuk van het gelijknamige blad en website en zijn het de Autoweek-redacteuren zelf die de weblog bijhouden. Dit in tegenstelling tot de eerdere themablogs die door Sanoma zijn gelanceerd.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

4 Reacties

  at

  Dat er veel gebeurt bij Sanoma moge duidelijk zijn. Beter laat dan ooit doet ook hier opgeld want dit lijkt meer op een inhaalslag dan op een geplande strategie. Men heeft haast en wordt mogelijk gedreven door de samenwerking met Talpa. Autoweek op TV is even logisch als de activiteiten op woongebied.


  28 juli 2005 om 03:17
  finzend

  De site doet me erg denken aan Emerce Minutes, de redactie krijgt hierdoor een meer “menselijk” gezicht en er onstaat contact met de bezoekers, denk dat het wel een goed idee is!

  Het is duidelijk in weblog stijl door de chronologische opzet maar het duurt een halve dag voordat reacties geplaatst worden (in het weekend misschien nog langer?) en zaken als trackback, rss feeds of link-verzamelingen kan ik niet vinden…

  @anders: weet niet wat het is maar dat gadgetgarden.nl is te zakelijk opgezet oid, de berichten zijn actueel maar er mist iets. vraag me af of dat puur aan de reacties ligt

  @at: Autoweek op TV? Hoorde ook iets over video via internet dat ze wilden aanbieden?


  28 juli 2005 om 07:38
  Deef

  Ze zijn wel druk bij SMM, ben benieuwd wat de volgende stap zal zijn.


  28 juli 2005 om 07:56
  at

  Vincent : autocontentontsluiting over meerdere media met autoweek.tv als afzender. Daar is al wat langer sprake van. ‘T zal er nu wel van komen nu Paul Molenaar wat vrijere handen heeft.


  29 juli 2005 om 06:16

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!