ANWB Reizen en Vakantie24.nl schikken alsnog

ANWB Reizen en Vakantie24.nl schikken alsnog
,

ANWB Reizen en Vakantie24.nl-directeur Vasco van Gent zijn vandaag alsnog tot een schikking gekomen. De ANWB ziet af van de eerder geëiste boete van ?200.000. Vakantie24.nl zal op zijn beurt een aantal producten die beide partijen momenteel verkopen, gedurende een half jaar van de site halen. Van Gent was voor de rechter gedaagd omdat hij als voormalig inkoper van ANWB-dochter Pharos, nog tot mei 2006 een concurrentie- en relatiebeding zou hebben.

In een gezamenlijke verklaring neemt Van Gent afstand van ‘de inhoud van de negatieve berichtgeving in de elektronische media’ over de ANWB. Op verschillende websites is die partij afgeschilderd als ‘mega-concern dat een kleine online speler aanpakt’.

(bron: Reisrevue)


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Yuri, was de eerder geeiste boete niet 400.000 euro?

  geplaatst op
 • In een eerder fase had de ANWB al de eis gehalveerd.

  Jammer is te zien trouwens dat de msn-spaces van de ANWB ook lijken te mislukken. Zie bericht op CF over de rechtzaak van de ANWB tegen Vakantie24.nl.

  geplaatst op
 • Ah, die halvering van de boete had ik even gemist. Wel vreemd overigens dat Van Gent afstand neemt (of moet nemen) van 'de inhoud van de negatieve berichtgeving in de elektronische media’'. Hoe wil Van Gent en/of de ANWB die negatieve berichtgeving op internet dan wegpoetsen?

  Vwb de msn-spaces van de ANWB, dat wordt inderdaad niets op deze manier. Ik moet zeggen dat toen ik recentelijk tijdens een presentatie aan marketeers (o.a. van ANWB) hierover vertelde en merkte dat het voor hen compleet onbekend was, het voor mij duidelijk werd dat hier waarschijnlijk iemand achter zijn bureau dit plan heeft bedacht zonder de organisatie hierin mee te krijgen. Oftewel, kansloos project.

  geplaatst op
 • Er zijn gelukkig nog rechters in dit land die niet toestaan dat reuzen met de allure van een lilliputter zoals de ANWB beginnende ondernemers zoals mijnheer Van Gent in de knop breken.

  Eind goed, al goed. Daar zullen we het maar op houden. En ga nou maar eens niet naar Nepal (sowieso een slecht plan), Bokki-Wokki of Ulan Bator, maar boek maar eens een lekker reisje bij mijnheer Van Gent van Vakantie24 .
  Succes verzekerd en de after sales – dat is wat anders dan after eight – is écht puik!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.