Annemiek is gestopt met roken

Annemiek is gestopt met roken

Annemiek is gestopt met roken

Hoi, ik ben Annemiek, ik woon en werk in de Randstad. Ik rookte zo’n 20 jaar ongeveer een pakje per dag. En nu ben ik gestopt met roken… met de hulp van NiQuitin Clear pleisters. Ik zou het leuk vinden als je mijn belevenissen, mijn ups en downs, hier op internet en ook op TV zou volgen. Het belangrijkste vind ik namelijk dat ik mijn ervaringen met je wil delen.

Annemiek heeft op haar website annemiekstopt.nl ook een eigen dagboek waarin ze vandaag schrijft dat ze vanaf vandaag niet meer rookt. Morgen schrijft ze meer over haar eerste dag. Kun je daar niet op wachten? Klik dan vast hier, hier en hier om Annemiek’s dagboek van de komende dagen te lezen.

Gaat Glaxo hier dezelfde fout maken als Stivoro een jaar geleden? 


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 10 reacties op dit artikel

 • Denk het zeer zeker niet. Het is duidelijk dat het hier om NiQuitin pleisters gaat en wie het bedrijf is dat hier achter zit (Glaxo). Dus:openheid is prima.
  Gebruik wordt gemaakt van een karakter (in dit geval dus Annemiek) van wie je haar voortgang mbt gebruik van NiQuitin pleisters kunt volgen. Sterk om dit via internet en tv te doen. Had wellicht nog mooier geweest als Glaxo dit via een dagelijkse (gesponsorde) real life productie had doorgetrokken met meerdere personages (met dank aan de commerciele tv, denk bv aan Big Diet).

  Ik vind dus dat er niets mis mee is. Er zijn heel veel producten die door middel van personages worden aanbevolen. Wellicht iets voor de Telsell campagnes met de Ab King Pro, of breng ik iemand op gedachten nu?

  geplaatst op
 • Wel een beetje dom van Glaxo om het dagboek van de komende dagen al online te zetten.

  geplaatst op
 • Edwin, concept is inderdaad best aardig maar inderdaad niet echt slim van Glaxo om de inhoud van het dagboek voor de komende dagen nu al online te zetten. Dat is dus vragen om problemen.

  geplaatst op
 • Ha! Er gaat blijkbaar iets mis met de datum van de videoblogs! Is verwarrend.
  @Marco, overigens is Stivoro ook hier vertegenwoordigd. Kijk maar bij de tips, hier wordt verwezen naar stopeffectief.nl. En deze site is van Stivoro.

  geplaatst op
 • Ik vind de spotjes van voor het stoppen, die ook op TV te zien waren, erg "amateuristische" home-video's. Ze zit daar met dat zonlicht half over haar gezicht. Ze maken er inderdaad geen geheim van dat het reclame van NiQuitin. Maar juist daarom had ik zoiets van: dit is een professionele commercial, doe dan niet net alsof het een zelfgemaakte video is.

  geplaatst op
 • Allemachtig, wat suf dat die dagboeken al zijn uitgeschreven. Het is voor NiQuitin te hopen dat de blogosphere dit niet tot op de grond toe afbrandt. Wat dat betreft maken ze wel egelijk dezelfde fout als Stivoro destijds: de argeloze bezoeker neppen. Da's op zich normale marketingtechniek maar het moet natuurlijk niet uitkomen.

  geplaatst op
 • Ze hebben de dagboeken voor de komende dagen inmiddels weg gehaald. Heeft iemand toevallig een kopieetje? Marco?

  geplaatst op
 • Als je vertrouwen hebt in je eigen produkt gebruik je hiervoor toch gewoon echt iemand die gaat stoppen. Dan wordt het opeens wel de moeite waard om te lezen en overtuigender op de koop toe.

  geplaatst op
 • Vandaag in communicatienieuws:

  GlaxoSmithKline brengt een opvallende, verfrissende reclame voor NiQuitin, een merk dat producten voert om stoppen met roken gemakkelijker te maken. Het concept van deze internationale campagne is van het Britse reclamebureau WCRS/Arnold Worldwide. De Nederlandse commercials zijn gemaakt door Wil van er Vlugt Film Productions. 'De meeste communicatie rondom stoppen met roken richt zich op het resultaat, terwijl juist het proces om zover te komen zo lastig is om te doorlopen', zegt Marie Thérèse Nihot, brandmanager NiQuitin bij GlaxoSmithKline. 'Wij willen laten zien wat iemand doormaakt die stopt met roken.'

  De commercials voor de producten van NiQuitin bestaan uit een serie videoverslagen van Annemiek, die in een aantal door haarzelf gemaakte videoboodschappen vertelt over haar ervaringen. Klik hier om deze videoverslagen te bekijken. De website Annemiekstop.nl ontvangt inmiddels meer dan 10.000 bezoekers per dag.


  Meer informatie is ook te vinden op:
  http://www.bedrijfsleider.nl/

  En uiteraard heb ik nog wel een kopie voor het geval men begint te piepen dat er helemaal geen dagboeken van de komende dagen online staan :-)

  geplaatst op
 • Annemiek is niet de enige die stopt met roken:

  Catherine stopt in België, Anne is in Frankrijk van de partij, Sue doet hetzelfde in Engeland, ...

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.