Anderzorg of Unive?

Anderzorg of Unive?

Afgelopen vrijdag 23 december is een campagne online gegaan van Anderzorg (onderdeel van Menzis). Het gaat om het Fiets ‘m erover spel, een viral game waarbij je met een fietser zover mogelijk over een balk moet fietsen, zonder daarbij je evenwicht te verliezen. Let op de witte enveloppen in het beeld met daarop vrij opvallend een appel en een peer. Waar kennen we die toch van? ;) Zou Unive dit leuk gaan vinden? Leuk voorbeeld van de strijd tussen de zorgverzekeraars!


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Om heel eerlijk te zijn... ik heb hier moeite mee. Niet met 'the challenge' en de advertentie ansich maar wel met het feit dat ik na een aantal keren spelen nog steeds niet doordrongen ben door wie de adveerterder is??? Zeker een super leuke campagne maar ik vraag me af: is de klant hier nu mee tevreden?

  geplaatst op
 • Is hier niet sprake van een gevalletje 'wie de bal kaatst'? In de 'hoe zou de wereld er uit ziet als iedereen zonder winstoogmerk werkte'-commercial meen ik toch duidelijk het gebouw van Delta Lloyd te zien (logo geblokt, dat wel), alvorens de kleine Univé kantoorwoning in beeld komt...

  geplaatst op
 • @Hans
  Hi Hans,
  Er staat toch heel erg duidelijk bij dat het AnderZorg betreft?

  Groeten

  geplaatst op
 • @Sander
  Hi Sander,

  Dat heb je scherp gezien! Wie kaatst ;-)

  Groeten

  geplaatst op
 • Anderzorg is in principe een goed bedrijf! Altijd erg innovatief... Deel ook uw ervaringen met Anderzorg op: http://bankreview.nl/anderzorg-ervaringen/ Ik ben benieuwd wat het bedrijf gaat doen met de zorg verzekeringen dit jaar!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.