Amazon’s printing on demand

Amazon’s printing on demand
, ING Groep
@evr

Amazon nam kort geleden Booksurge over en kan daarmee printing on demand gaan aanbieden. Het is de tweede overname van Amazon in vijf jaar tijd en gaat gepaard met de nodige geruchten omtrent de wijze waarop Amazon deze service gaat aanbieden. Overigens mede veroorzaakt door Amazon zelf die niets wil loslaten. Patty Smit, woordvoerder bij Amazon in NYT : “We feel we can do great things together. We’re just not saying what that might be”.

De papieren pers weet zich op de ??n of andere manier (nog) geen raad met de snelle opkomst van ‘blogs’ en inwoners maken hun eigen lokale krant. Ik denk dat gevestigde schrijvers over 5 jaar ook geen raad weten met allerlei ‘hobby-schrijvers’ die hun boeken via printing on demand bij Amazon aanbieden….


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Printing on demand niet alleen bij Amazon maar ook gewoon in Nederland bij www.boekprinter.nl

    geplaatst op
  • Vandaag in de Volkskrant overigens een artikel over weglopende schrijvers bij uitgevers. Schrijvers verwisselen makkelijker van uitgevers dan voetballers van een club aldus het artikel.

    Ik denk dat veel schrijvers zich ook afvragen wat de toegevoegde waarde nog is van een uitgever als het printen van een boek op bovenstaande wijze kan en de marketing van een boek via internet effectief blijkt. Mooi voorbeeld van hoe je zelf een boek in de markt kunt zetten vind ik nog steeds We the media van Dan Gillmore.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.