Amazon’s A9 op de virtuele tour

Amazon’s A9 op de virtuele tour
, ING Groep
@evr

Amazon's A9 op de virtuele tourA9, de zoekmachine van Amazon  biedt sinds kort ongekende mogelijkheden. Diverse steden zijn digitaal gefotografeerd en opgenomen in de zoekmachine.  Op dit moment staan er 20 miljoen foto’s online van 10 steden, waaronder San Francisco, Seattle, Chicago en New York.

Geheel geautomatiseerd werden digitale foto’s genomen, de GPS-locatie geregistreerd en vervolgens gekoppeld aan zakelijke addressen.  Heb je vervolgens een adres gevonden, dan is een virtuele wandeling door de straat mogelijk en juist dat maakt het vinden van een adres in een stad die je niet kent een stuk makkelijker.

Voor de nieuwsgierigen is er achtergrondinformatie over de opzet van het project. Ik ben benieuwd wat de volgende stap van de concurrent gaat worden.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Dit is echt cool, moet je je eens voorstellen wat hier voor mogelijkheden mee zijn. Als ik Expedia was of Funda, zou ik het wel weten...
  Hoe lang zou het nu nog duren voordat je een virtuele reis om de wereld kunt maken?

  geplaatst op
 • Niet echt vernieuwend. Kijk maar eens op http://www.pagesjaunes.fr/ en zoek een naar willekeurig adres in Parijs (bijvoorbeeld Hilton)

  geplaatst op
 • DJ,

  De mate van detail, de interface en de omvang waarop A9 dit doet is toch van een heel andere orde.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.