Alles te weten komen over de beste eventmarketing van Nederland? #adv

Alles te weten komen over de beste eventmarketing van Nederland? #adv

Events en live zijn in no time onmisbaar geworden in iedere marketing- en communicatiemix. Maar hoe integreer je een goed evenement? Hoe zorg je met live communicatie voor impact en effectiviteit?

Op vrijdag 2 februari kunt u aanwezig zijn bij de live jurypitches van de 15 beste evenementen van Nederland. Meekijken met McDonalds, Unilever, Coca-Cola, of juist de minder bekende grootheden? Voor slechts 75,- euro bent u op vrijdag 2 februari in DeFabrique in Utrecht live bij de finaleronde van de Gouden Giraffe Event Awards en kijkt u na een zeer revolutionair walking diner, ’s avonds mee naar de op zijn minst bijzondere uitreiking van de meest impactvolle en effectieve events van Nederland. Er is plek voor maximaal 500 gasten, dus koop uw tickets nu het nog kan.

Gouden Giraffe Event Awards Tickets


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.