Albert.nl bezorgt boodschappen in Home Delivery Box

Albert.nl bezorgt boodschappen in Home Delivery Box

Albert.nl, de bestelservice van Albert Heijn via het internet, verwacht groei. Al langer is het mogelijk boodschappen via internet te bestellen, maar het in ontvangst nemen van de goederen is vaak lastig. Om dit probleem op te lossen is sinds kort in een aantal huizen de Home Delivery Box geinstalleerd.

De speciale box, door AH en Siemens Nederland samen ontwikkeld, is in bijna 150 nieuwbouwhuizen in Zoetermeer, Castricum en Medemblik geplaatst. In de Home Delivery Box staat een koelkast voor verse en voor bevroren levensmiddelen. De box is naast de voordeur geplaatst. De tweede deur opent met een speciale cijfercode. De klant mailt de code, samen met de bestelling aan de leveranciers, die vervolgens hun waar in de box kunnen zetten. De Box biedt naast levensmiddelen ook ruimte voor postpakketten, medicijnen en kleding van de stomerij. Verder is de box geschikt als ophaaldepot voor lege kratten.De installatiekasten van de Home Delivery Box kunnen in een bestaand huis oplopen tot 3.500 euro.

Bron:
Levensmiddelenkrant nr. 33/34, p. 3, 1/3 p.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.