Je bekijkt een artikel van

AI, Metaverse, NFT en de Toekomst van Marketing [Webinar]

11 mei 2022, 07:07

Schrijf je gratis in: Webinar met auteurs Echt Nep, HU en Philadelphia Zorg over inzet AI en innovatie

Het hele jaar door blijven we bij NIMA onze leden inspireren met lunchbreak webinars over de Toekomst van Marketing. Zo blijf je op een leuke én makkelijke manier bij in het marketingvak. In de webinars komen uiteenlopende thema’s aan bod in combinatie met inspirerende sprekers uit de praktijk en de wetenschap. Volgende week dinsdag 17 mei om 12:00 uur vindt de volgende webinar plaats.

AI metaverse en NFT: Wat is echt en wat is Nep

Deze staat in het teken van tech: van AI tot metaverse en NFT. Wat brengt alle technologische innovatie voor nieuwe mogelijkheden en risico’s met zich mee voor marketing? Luuk Ros SCP – hoofdredacteur van dit platform – gaat daarover in gesprek met onze gasten:

  • Menno van Doorn en Sander Duivestein, auteurs van het boek Echt Nep. Krijgen we een achtbaan van desinformatie en mediamanipulatie? Is er een gouden toekomst voor de Echt Nep wereld? Van Doorn en Duivestein vertellen welke kansen, maar ook welke potentiële gevaren de nieuwe technologieën met zich meebrengen.
  • Natalie den Engelse en Marieke Peeters van het Kenniscentrum Digital Business & Media van de Hogeschool Utrecht. Zij gaan in op het gebruik van AI in de marketingpraktijk en bespreken de problematiek van ‘responsible AI’ aan de hand van een casus.
  • Bas Bodzinga RM, directeur klantbelang bij Stichting Philadelphia Zorg. Al in 2016 introduceerde Philadelphia Zorg sociale robot Phi om cliënten te helpen. Bodzinga deelt wat ze hebben geleerd en hoe je als marketeer vernieuwde technieken en innovatie binnen je bedrijf kan implementeren.

Inschrijven

Inschrijven voor deze webinar is nu mogelijk en deze keer ook beschikbaar voor jou als niet-lid. De inschrijvingen gaan hard, dus meld je snel aan via onderstaande button:

Schrijf je dan nu in voor de webinar!

Na het inschrijven ontvang je een mail met daarin belangrijke informatie over de webinar. Een dag van tevoren ontvang je de link naar de sessie, die op het platform Bigmarker zal worden gehouden. Willen je collega’s ook meedoen? Das leuk! Deel bovenstaande aanmeldlink dan ook met hen.

Webinars voor op je agenda: Save the date

Blok je agenda alvast van 12.00 – 13.00 uur op de volgende data, want ook de volgende webinars wil je niet missen:

  • dinsdag 5 juli
  • dinsdag 6 september
  • dinsdag 1 november

NIMA is het Nederlands Instituut voor Marketing, een beroepsvereniging voor professionals in het marketingvak. We bieden marketeers de gelegenheid elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren op verschillende niveaus: omdat ze in dezelfde specialisatie hebben, omdat ze in elkaars directe omgeving werken of omdat ze op een vergelijkbaar niveau functioneren. NIMA heeft een divers aanbod (bij-) scholing en opleiding via korte eigen marketingtrainingen en is bekend als het instituut waar je examen kunt afleggen op NIMA A-, B- of C-niveau. NIMA is aangesloten bij de European Marketing Confederation. Sluit je aan bij NIMA!

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!