AH start klantonderzoek via internet

AH start klantonderzoek via internet
, ING Groep
@evr

Eerder dit jaar in een posting over de lancering van uwsupermarkt.nl door Gerard Rutte, verbaasde ik mij al over het feit dat het hoofdkantoor van AH geen inzicht zou hebben in de vragen en opmerkingen van klanten op de winkelvloer. Wellicht gestimuleerd door het initiatief van Gerard, is Albert Heijn twee weken geleden gestart met de Albert Heijn Winkel Kampioenschappen.

Klanten kunnen middels een aantal gesloten vragen over service, inrichting en assortiment hun mening geven over hun eigen filiaal. AH hoopt dat 35.000 klanten meedoen. Diegene die de gouden tip ter verbetering van de winkel geeft, wint ??n minuut gratis winkelen.

Mooi initiatief om zo pro-actief klanten op te roepen hun mening te geven. Onderzoektechnisch ben ik eigenlijk wel benieuwd of de uitkomsten van AH zelf significant afwijken van de uitkomsten van Gerard Rutte. (via: Emerce)


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.