• Mobile
    wordt gesponsord door

AH to go: de moderne kruidenier met een online ‘bite’

“Een krentenbol, YouTube-filmpje en kekke foto-to-go alstublieft!”

AH to go: de moderne kruidenier met een online ‘bite’

Wie wel eens met de trein reist, heeft ongetwijfeld wel eens een croissant of een pakje kauwgom bij de ‘snelle’ variant van de Appie gekocht.  Ze zagen dat klanten de afgelopen jaren enorm veranderd zijn. Het leven is drukker en er wordt meer onderweg gegeten - op weg naar studie, werk, huis of sport . Albert Heijn to go wil zich aanpassen en zet dus nog meer in op snelheid, versheid en gezondheid. Dat niet alleen, de klant krijgt nu ook de kans om onderweg een online snack tot zich te nemen.

Dit laatste is mogelijk door een QR code te scannen waarna je mee wordt genomen naar een mobiele site: Bites to go. Hier vind je elke dag weer een nieuw filmpje, een leuke blog of een foto die een glimlach op je gezicht tovert en de vaak oneindige NS-trip wat verzacht.

Je moet natuurlijk niet verwachten dat deze toepassing je urenlang bezighoudt. Het is een ‘bite’, welke doorgaans bedoeld zijn om de dorst te lessen, danwel de snelle honger te stillen. En daarmee slaat AH de spijker op zijn kop, binnen een paar minuten heb je weer genoeg gezien om tevreden je croissantje op te eten. 

Ook op social media is het mogelijk om bedolven te worden onder de laatste nieuwtjes van het Ahold concern. Zowel op Facebook, Pinterest en Twitter is Albert Heijn to go te vinden. Op de vernieuwde mobiele website wordt het speelse karakter van de Bites doorgetrokken en hier kun je allerhande (woordspeling, inderdaad) informatie vinden over de, tot nu toe nog enige, winkel. Deze winkel kun je vinden op het Zuidplein in Amsterdam, waar hij afgelopen maandag geopend is. Mocht je er binnenkort langs lopen, dan kun je genieten van gratis wifi. 

Eind vorig jaar maakte Ahold haar groeiambitie voor de Albert Heijn to go-formule bekend. Onderdeel van deze ambitie is de opening van 150 nieuwe Albert Heijn to go's in Europa in de komende vijf jaar. De vernieuwing vanaf maandag 19 maart is de eerste stap om deze groei in binnen- en buitenland te realiseren. Je kunt Albert Heijn to go op veel verschillende plekken tegen gaan komen: in het centrum van grote steden, plekken waar je langsloopt of in- of uitstapt voor het OV, maar ook gewoon daar waar je werkt of studeert.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.