AdWords-voucher bij hostingpakket kado

AdWords-voucher bij hostingpakket kado
,

imageLas net in Computer Idee een advertentie van provider Active24. Om zieltjes te winnen doet dit bedrijf boter bij de vis: nu gratis AdWords t.w.v. 50 euro bij een hostingpakket.

Mooi natuurlijk, vraag me alleen af aan welke woorden Active24 denkt bij de volgende uitspraak: ‘Een Google AdWords-voucher staat voor ongeveer 900 clicks op uw advertentie’. Welke zoektermen kun je daar in hemelsnaam nog voor kopen vandaag de dag?


DelenEr zijn 11 reacties op dit artikel

 • Google is aardig bezig. Op de KvK startersdag deelden ze ook gratis 50-euro-vouchers uit.

  geplaatst op
 • Via de zaak ( www.dezaak.nl ) kon je maanden terug ook zo'n voucher krijgen, maar ik heb hem nog steeds niet gezien...

  geplaatst op
 • Dit is inderdaad niet echt een primeurtje, ik heb er al tientallen gezien en enkelen aangeboden gekregen.

  geplaatst op
 • Jacobien, in De Zaak (of was het nu Bizz?) zat inderdaad die voucher. Heb 'm in ieder geval hier ergens in de kast liggen. Ik vergeet dat soort dingen altijd. Heb er zelf nog een van de eerste businessblogmeeting liggen (die inmiddels al lang niet meer geldig is).

  Begin me inmiddels wel af te vragen hoeveel van die 50-euro-vouchers Google inmiddels heeft uitgedeeld.

  geplaatst op
 • Ik heb die waardebonnen zelf ook een keer weg willen geven aan nieuwe klanten. Een mailtje naar Google leerde toen dat ze alleen samenwerkingen aangaan met ondernemingen die minimaal 10.000 stuks kunnen verspreiden. Een stuk of 30 bestellen, wat mijn bedoeling was, ging dus niet. Met de 4 voorbeelden hierboven zitten we dan al op de 40.000 stuks! Maal 50 euro is dus 2 miljoen! Nou zal vast niet iedereen z'n bon ook echt verzilveren, maar dan nog zal het een flinke waarde vertegenwoordigen...

  geplaatst op
 • Robert, en wat zou je dan voor die 10.000 vouchers moeten betalen? Het volledige bedrag of ziet Google het ook als een promotie en krijg je korting?

  Ik ken namelijk nog wel wat klanten die met gemak 10.000 vouchers opkrijgen ;-)

  geplaatst op
 • Je betaald een deel inderdaad, maar hoe groot dat deel is zijn we nooit aan toegekomen ;) Ennuhh, volgens mij kun je per account maximaal 1 voucher activeren... Helaas dus! ;)

  geplaatst op
 • Hmmm, ik heb er nog nooit een gezien, en al zeker geen een aangeboden gekregen! Dus als iemand er een over heeft, houd ik me aanbevolen!

  geplaatst op
 • Ik weet niet maar is dit nieuws? B-one geeft dit echt al bijna een jaar lang cadeau bij je hostingpakket.

  geplaatst op
 • @ Eric e.a.
  Misschien ben ik onduidelijk geweest: het gaat me niet zozeer om de voucher, maar om de suggestie dat in het algemeen 900 clicks voor 50 euro mogelijk zijn. Dat lijkt me namelijk niet het geval.

  geplaatst op
 • Ik ben sinds 2004 klant bij active24 en heb als (gewaardeerde) klant ook deze Google adwords voucher mogen ontvangen.

  Met Clubracer.be was ik reeds 2 jaar uitgever van Google AdSence programma. Hiermee kan ik ondertussen onze website volledig financieel ondersteunen. Door gebruik te maken van het AdWords voucher ben ik tot de vaststelling gekomen dat het voor beiden een win win situatie is geworden. Door gebruik te maken van zéér gerichte zoekwoorden krijg ik nu uit een hele ander hoek bezoekers die ik voordien niet kon bereiken via de gewone zoekresultaten.

  En ik vind het ook niet verkeerd dat 2 grote marktspelers gebruik maken van een voucher campagne om extra klant te winnen of hun reeds bestaande klanten te verwennen.
  Ik las onlangs nog op Emarketer.com dat het voucher echt wel geapprecieerd wordt.
  http://www.emarketer.com/Article.aspx?1003631

  Google go!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.