[Advertorial] Ondernemer, denk aan de MKB-winstvrijstelling

6 december 2012, 10:00

Nuon en Alfa Accountants en Adviseurs ondersteunen zzp’ers en ondernemers

Nederland telt ruim 700.000 zzp’ers en dit aantal groeit snel. Door de complexe regelgeving laten zij geregeld belastingvoordelen liggen. Daarom ondersteunen Nuon en Alfa Accountants en Adviseurs in de komende maanden ondernemers met praktische tips, onder meer via 5 korte video's.

Deze week gaat het over de MKB-winstvrijstellingsregeling. Deze regeling, die geldt voor zowel ondernemers als zzp'ers, staat het toe dat 12% van je winst niet onder de inkomstenbelasting valt. Dat kan een flinke besparing opleveren.

Ontdek in onderstaande video hoe u deze MKB-winstvrijstellingsregeling maximaal benut. Of doe gelijk de belastingcheck om te kijken hoe u nog meer voordeel kunt behalen.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!