[Advertorial] Laad je telefoon vol zonne-energie met het Nuon Solar Rescue Team!

28 augustus 2013, 11:23

Geniet van de zon en laat je telefoon meegenieten

De zomer is er om te genieten van de zon. En juist als als je lekker op het strand, in het park of bij een festival bent, wil foto’s of berichten delen. Maar helaas is juist dan nét je telefoon (bijna) leeg. Gelukkig komt Nuon je te hulp met hun ‘Baywatch-voor-je-smartphone’: het Nuon Solar Rescue Team. Zij zorgen ervoor dat ook je telefoon energie krijgt van de zon!

Energie van de zon

In één minuut geeft de zon meer energie dan alle mensen in vier jaar nodig hebben. En een paar vierkante meter zonnestralen is genoeg om een gemiddeld gezin een jaar van stroom te voorzien. Dus moet het zeker lukken om met zonne-energie je telefoon op te laden. Daarom komen wij jou en je telefoon graag redden!

Waar kom je ze tegen?

De komende tijd is het Nuon Solar Rescue Team te vinden op de volgende locaties:

  • 30 augustus: Stadsparken, Amsterdam

  • 31 augustus: Strand, Scheveningen

  • 1 september: Strand, Bloemendaal aan Zee

Wil je direct checken waar het Rescue Team zich bevindt? Kijk dan op nuon.nl/ZonOn!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!