[Advertorial] Geef de nieuwe generatie een kans in jouw organisatie!

11 september 2013, 10:29

148.000 jeugdwerklozen zijn op zoek naar een kans zich te bewijzen

Dat er veel werklozen zijn, mag geen verbazing wekken. Wat minder mensen beseffen, is dat jongeren relatief hard worden getroffen. Er zijn maar liefst 148.000 jeugdwerkzoekenden in ons land. En dat is jammer, want jongeren zijn onontbeerlijk voor elke organisatie. Daarom maakt Randstad zich er hard voor deze jongeren een kans te geven. Het doet dat samen met Mirjam Sterk, oud-Tweede Kamer-lid en ambassadeur jeugdwerkloosheid, en vijf ambassadeurs die de jeugdwerkzoekenden een gezicht moeten geven. Lees hier het verhaal van een van die ambassadeurs, Eleni.

NEE!

“Nee!” Dat was mijn eerste antwoord op de vraag of ik ambassadeur wou worden voor Randstad. Hoe kan ik met mijn onconventionele studie een voorbeeld zijn voor zoveel jongeren? Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) als acteur. Tijdens mijn studie werd ik regelmatig gewaarschuwd dat er grote gaten in mijn agenda zouden vallen. Daar had ik absoluut geen zin in.

Misschien..

Iedereen heeft wel iets gezien of gelezen over de deprimerende gevolgen van de crisis. Eerst was het een 'ver van mijn bed show'. Ik had werk. Zelfs tijdens mijn studie had ik allerlei bijbaantjes, zodat ik zonder lening kon studeren. Ook na mijn studie vloog ik van werk naar bijbaan en terug. De telefoon krijste voortdurend in mijn broekzak. Maar langzamerhand kwam de crisis dichterbij. Een werkloze buurvrouw, een oud-klasgenootje met een hulpvraag en ook bij mij werd het ineens een stuk rustiger. Ik zag niet direct beren op de weg, want ik was inmiddels wel toe aan een paar vrije dagen. Daar bleef het echter niet bij; het werden weken. Maar gelukkig kwam eindelijk weer dat herkenbare geluid van de telefoon. Een klusje voor twee dagen. Nog voor ik ophing, kwam Randstad in de wissel met een vriendelijk aanbod. “Eleni, wil jij de ambassadeur worden voor het programma 'Jeugd op Zoek?”

JA!

26 augustus was de aftrap van het programma. Na een gezellige fotoshoot stonden onze foto's overal online, op busjes en een van de ambassadeurs staat zelfs op het hoofdkantoor van Randstad in Diemen, elf verdiepingen hoog. Een maand geleden zocht ik contact met Randstad in de hoop dat zij mij konden helpen aan meer financiële zekerheid. Nu zat ik ineens aan het ontbijt met allerlei recruiters, experts en natuurlijk de vier andere ambassadeurs. Stuk voor stuk enthousiaste jeugdwerkzoekenden met goede looks en veel talent. Juist nu kwamen de crisisverhalen en werkeloosheidscijfers echt binnen. Het lag duidelijk niet aan ons, maar aan de markt. Demotiverend eigenlijk. Maar nu hebben we weer hoop. Nu ga ik me inzetten om die hoop over te brengen bij al mijn leeftijdsgenoten. Ik voel me trots dat ik de kans krijg anderen te inspireren. 10.000 jongeren aan het werken binnen vijf weken! Doet u ook mee en geeft u ons een kans?

Geef ze een kans

Is jouw bedrijf ook toe aan de nieuwe generatie? Doe dan mee met Randstad en Mirjam Sterk en geef Eleni een kans. Of een van die andere 148.000 jongeren die zoeken naar een kans zich te bewijzen, natuurlijk. Lees alles over het programma op de website.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

1 Reactie

  Mr.Mark Williams

  Ik ben Mr.Mark Williams, sorry je gewoon een email sturen zonder uw

  kennisgeving is gewoon een zakenman. Ik kan leningen aan te bieden aan degenen die leningen nodig hebben

  en bereid om me te betalen .. Als u wilt dat een lening niet email me maar als je weet

  u vriend bereid om een lening te krijgen vertel geen contact me.I betekenen

  Kopieer mijn e-klik niet op Reageer om goed. Via … e-mail:

  markwill@365trade.net het zal slechts duren 3 tot 4 dagen krijgt u uw lening te krijgen

  Volledige Naam: …………

  Sex: …………

  Telefoon: …………….

  Land: ………………

  Contact: …………

  Lengte van de lening: ………….

  Maandinkomen …………

  Bedrag dat nodig is als Lening: ……….

  Heb je al eerder toegepast? ………..

  Het enige wat u hoeft te doen is kopiëren mijn adres en antwoord mij met haar

  markwill@365trade.net

  Mr.Mark Williams


  11 september 2013 om 14:20

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!