[Adv] Een SpinAward 2014 winnen? Dan moet je wel even opschieten!

26 februari 2014, 11:59

Wie dit jaar een SpinAward wil winnen en nog niet heeft ingezonden, moet snel zijn. De inzending van het beste digitale werk van afgelopen jaar sluit namelijk komende vrijdag!

Nederlandse en Belgische bureaus, producenten en opdrachtgevers kunnen nog tot vrijdagavond middernacht hun cases insturen naar Stichting SpinAwards. Daarna gaat het inzendgedeelte van de site op slot.

Voor de inzenders staan op Spinawards.nl speciale inzendformulieren klaar. Om de formulieren in te vullen, is een (gratis) SpinAwards-ID nodig dat direct online kan worden aangemaakt. De SpinAwards-IDs van de afgelopen jaren zijn nog gewoon te gebruiken.

Procedure

Vanaf begin maart buigen vakjury's zich over het werk. Half maart worden de nominaties bekendgemaakt. Tijdens de SpinAwards Inspiration Day op donderdag 27 maart krijgen alle genomineerden de kans om hun werk in de Hogeschool van Amsterdam (HvA) persoonlijk toe te lichten aan de jury.

De winnaars worden bekendgemaakt op donderdag 17 april 2014 in Panama in Amsterdam tijdens de SpinAwards Night. Dan worden ook de Opdrachtgever van het jaar en Bureau van het jaar bekendgemaakt.

Maar goed, als jij dat wilt zijn, moet je dus nog wel even opschieten met inzenden!

De SpinAwards zijn de vakprijzen voor digitale media. Sinds 1998 worden de SpinAwards georganiseerd door de onafhankelijke Stichting SpinAwards, die zich inzet voor het stimuleren van creativiteit en effectiviteit in digitale media.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!