Admanager.nl in een nieuw jasje

19 december 2005, 14:58

In de beginperiode van Marketingfacts waren Hyped en Admanager.nl mijn favoriete ‘blogs’. Het waren geen echte blogs want je kon er niet reageren op artikelen maar ze waren wel opgezet door en voor marketeers. De voorlopers van de huidige marketing weblogs zullen we maar zeggen.

Admanager.nl, vooral bekend van zijn gedegen overzicht van tarieven, doelgroep beschrijvingen en statistieken van ruim 1000 Nederlandse sites, is vanaf vandaag in een nieuw jasje gestoken (met de mogelijkheid om te reageren op artikelen!) en is uitgebreid met een team van columnisten.

Steven (Pieneman) en columnisten, heel veel succes en ik blijf jullie uiteraard volgen!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

3 Reacties

  evroekel

  Ligt het aan mij of is de bodytekst in nieuwe design bij Admanager echt slecht te lezen? Letters zijn standaard erg klein en contrast met achtergrond vind ik onvoldoende. Ik ben blij dat er RSS is 😉


  19 december 2005 om 18:30
  steven

  Anders,

  Helaas gaan je beweringen niet geheel op. Een groot gedeelte van de nieuwsberichten ontvang ik gewoon keurig netjes per e-mail, direct van de personen die wat hebben te melden middels een persbericht. Bij persberichten die vermeld worden op persberichten.com of persberichten die ik ontvang via de mail vind ik het niet nodig om een bronvermelding te plaatsen.

  Waar ik je wel gelijk in moet geven is dat ik wel eens nieuwsberichten op de site opneem van buitenlandse sites, waar geen bronvermelding onder staat. Daar zou ik inderdaad verandering in moeten brengen.

  Wat betreft Nederlandse berichten die ik van andere media overneem, geldt altijd dat ik eerst het bijbehorende persbericht zal opzoeken. Indien ik dat niet kan vinden, dan neem ik inderdaad een nieuwsbericht over met bronvermelding.


  20 december 2005 om 15:00
  Michel

  Nice job Pieneman 😉


  21 december 2005 om 07:21

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!