Adidas en Deli XL komen naar Marketingfacts Updates, nu jij nog!

Adidas en Deli XL komen naar Marketingfacts Updates, nu jij nog!
, Evolve
@bramkoster

Wederom hebben we mooie aanvullingen op het programma van Marketingfacts Updates, dat over 4 weken van start gaat. 14 masterclasses voor minder dan €1.400,- (dat is... even rekenen... ja, minder dan €100 per sessie!) met topsprekers uit het bedrijfsleven. En vandaat maken we weer drie nieuwe namen bekend, nl. sprekers van Adidas, Deli XL en Mangrove. Dus: zien we je daar?

Al eerder hebben we het hier gehad over Marketingfacts Updates. Misschien word je al een beetje gek van ons, maar we zijn zelf nogal enthousiast over het programma en hebben moeite dat te verbergen. Dat komt dan vooral door de vele topsprekers die acte de présence zullen geven.

En daar komen er nog eens 3 bij, te weten:

  • Remon van den Berg, e-commerce marketing manager area North bij Adidas (sessie E-commerce)
  • Anouk Beeren, manager e-commerce bij Deli XL (sessie E-business)
  • Sander de Gans, art director bij Mangrove (sessie Usability & design)

Deze drie sprekers komen bovenop de waslijst aan sprekers die we al eerder aankondigden. Hieronder een overzicht van de partijen en merken die komen spreken, zie MarketingfactsUpdates.nl voor het hele programma en meer informatie. Oh, en natuurlijk voor de mogelijkheid om in te schrijven!

Graag tot over vier weken bij de eerste sessie over Online PR & Branding!


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.