Adformatie Groep-baas Sijthoff: “In Scandinavië zie je de toekomst van media”

6 januari 2014, 14:59

Als Willem Sijthof 31 is, neemt hij samen met HAL Investments Het Financieele Dagblad over. Hij koopt kranten in het buitenland en geeft bladen uit en tegenwoordig is hij de baas van de uitgever Adformatie Groep, bekend van o.a. het marketingtijdschrift Adformatie. De mediakoning is zelf echter niet veel in de media te vinden.

“Ik heb net de Atlantische oceaan overgezeild”, zegt Sijthof. “Maar ik werk ook heel hard.”

“Als je kijkt naar Scandinavië, zie je de toekomst van de media en in sommige gevallen de gemiste kansen van Nederland”, zegt Sijthof. Daar was eerder een focus op online. “Door veel te experimenteren werd er snel succes geboekt.”

Adformatie komt in navolging van de noordelijke landen met een nieuw abonnementmodel. “Je neemt daarbij een abonnement op content”, zegt Sijthof. Sijthof richt zich het liefst op het buitenland. Zo is hij in Noorwegen baas van een krant. “Ik ben ook betrokken bij de internationale veilingsite Catawiki.”

De ondernemer houdt naar eigen zeggen wel van nieuwe concepten. “Het FD koop ik niet meer terug.”

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

1 Reactie

    Reaguurder

    dit is mijn reactie en daar moet u het mee doen.


    8 januari 2014 om 09:09

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!