Aart-Jan de Geus en Google

Aart-Jan de Geus en Google
, Upstream
@marcoderksen

Aart-Jan de GeusZe gaan al maanden vechtend over straat. De een noemt de ander onbetrouwbaar en een oplichter. De ander vindt zijn tegenstander laf. In mei van dit jaar weigerde de vakbondsman de uitgestoken hand van de minister. In Netwerk was vanavond een debat te zien tussen Lodewijk de Waal en Aart-Jan de Geus.

Lodewijk de Waal: Ik wordt zo moe van de Geus. Hij heeft altijd overal spijt van. Ik heb het eens opgezocht op Google, ‘Minister de Geus’ en ‘spijt’: 701 treffers!

Buiten het feit dat ‘mijn Google’ een iets ander aantal zoekresultaten oplevert (zal morgen wel weer anders zijn), heeft de Waal hier wel een punt. De Geus mag wel wat aan zijn (online) marketing gaan doen. Zeker als we ook nog eens bedenken dat myassoff een Google-bomb is gestart voor de zoekterm zwart zaad.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.