Filters
  • Categorie

  • Tags

  • Auteur

Klaas Dijkhoff als kroonprins?

Wist je dat Klaas Dijkhoff nooit echt politicus is geweest? Hij was een infiltrant die namens de carnavalsvierders ervoor moest zorgen dat carnaval niet verplaatst werd! In deze commercial van Bavaria wordt alles uit de doeken gedaan.

Heimwee naar vrieskou? Dan ben je winterfit

Holland & Barrett geeft klanten tips om de winter fit door te komen. Ter ondersteuning van de wintercampagne hebben ze een commercial laten maken die de aanstekelijke energie overbrengt van als eerste het ijs op gaan.

Deze campagne is geen lichtpuntje

Het merendeel van de Nederlanders (62%) is de afgelopen vijf jaar minder hoopvol geworden over onze samenleving. Grote maatschappelijke problemen waar Nederlanders het minste hoop bij voelen, zijn o.a. oorlogen, vluchtelingencrisis, inflatie, klimaat, polarisatie en de krapte op de woningmarkt.

Kom maar op met die sterke verhalen!

Reclemreview: Amstel en vriendschap zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door de jaren heen wisselde de invulling van dit thema, maar sinds de nieuwe ‘drie vrienden campagne’ die in 2021 nieuw leven werd ingeblazen, is Amstel teruggekeerd naar de kern: mensen herinneren aan de goede band met hun vrienden. Onder het genot van een goed glas bier uiteraard. Dan komen de sterke verhalen vanzelf!

Eye of the Hamster

De feestdagen zijn weer voorbij, het is weer tijd om gezonder te eten en meer te sporten. Ook als je een hamster bent. Dus is het thema van de Hamsterweken deze maand 'Eye of the Hamster'.

Hoe belangrijk is geld nou helemaal?

Zoals elk jaar heeft de Staatsloterij ook dit jaar weer een bijzondere commercial gemaakt voor de Oudejaarstrekking. Het thema daarvan is 'Geloof in geluk'.

Wat doen die elfjes eigenlijk met Kerst?

De Kerstman is klaar om op pad te gaan met cadeautjes, dus het is vakantietijd voor de elfjes! Hoe dat er ongeveer uit zou kunnen zien, zie je in deze commercial van TUI.

Kerst vieren zonder opa…

Het liefst heb je alle geliefde familieleden bij elkaar aan het kerstdiner. Maar dat kan niet altijd, zo zien we in deze emotionele rollercoaster van een kerstcommercial van VakantieDiscounter

Vraag eens een kerstboom voor Sinterklaas

Hoe zorg je ervoor dat je respectvol omgaat met het Sinterklaasfeest terwijl je eigenlijk kerstbomen wilt verkopen? Praxis laat zien hoe je dat doet.

Een ondeugende knuffel op de pakjesboot

We kennen vast allemaal Takkie, bekend uit de boeken van Annie M.G. Schmidt. Minstens zo bekend is Siepie, de beste vriend van de teckel. Siepie speelt om die reden de hoofdrol in de Sinterklaascampagne van Hema.

Een nieuw appeltje introduceer je zo

Reclamereview: Stel je voor dat je 1,1 miljoen kilo hebt liggen van een nieuw appelras dat exclusief via jouw supermarkt verkocht mag worden. Jumbo gaat die uitdaging aan en stelt ons in deze nieuwe commercial voor aan Tessa.

Pas op als je je huis isoleert!

Reclame Review: Tegen sommige gevaren moet de maatschappij nu eenmaal gewaarschuwd worden. Heel goed dus dat HBS in deze commercial laat zien waarom je juist niet je huis zou moeten isoleren.