Jan Gustavo Kuipers (Mr. Chadd) over eerste hulp bij huiswerk

1 oktober 2019, 13:00

Wie hulp zoekt bij huiswerk, doet er goed aan de app van Mr. Chadd te downloaden. Binnen tien seconden hebben scholieren toegang tot een netwerk van universitair geschoolde coaches. Mede-oprichter Jan Gustavo Kuipers legt uit hoe dit concept werkt.

“Gebruikers van alle leerjaren en niveaus kunnen via onze app onbeperkt vragen stellen binnen alle reguliere schoolvakken. Binnen tien seconden staat er via de chatfunctie van de app een universitair geschoolde coach klaar voor de scholier. We hebben een online assessment-tool waarin we coaches scannen op vakinhoudelijke kennis, didactiek, zoek- en typsnelheid. De voorwaarden zijn dat je als coach aan de universiteit studeert, VWO hebt gedaan, minimaal een 8 hebt gehaald voor het vak dat je geeft én de assessment-tool goed doorloopt.’

“Ik doe dit voor mijn vijftienjarige ik”

Hoe was je eigen schooltijd? Kuipers: “Ik doe dit voor mijn vijftienjarige ik die een beetje extra hulp hard nodig had tijdens die middelbare schooljaren. Ik vind het niet goed om kinderen tussen de twaalf en de achttien jaar oud verantwoordelijk te houden voor het traject dat voor ze klaarligt. Het traditionele schoolsysteem is niet fit voor iedereen en daar probeer ik met Mr. Chadd iets aan te veranderen.”

Benieuwd naar het hele interview met Kuipers? Bekijk de hele aflevering.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!