7 Ditches TV: sneak preview nieuw programma #lspa - met Humberto Tan

7 Ditches TV: sneak preview nieuw programma #lspa - met Humberto Tan

Een korte sneak preview van het nieuwe 7 Ditches programma #lspa. Presentator Lars Sørensen is een dag lang de personal assistant van een mediaprofessional of ondernemer. In deze eerste aflevering volgen we ondernemer en presentator Humberto Tan. En Humberto volgen betekent vooral erg vroeg beginnen vanwege zijn werk bij BNR. Daarna direct door naar een interview en fotoshoot, waarna een korte slaap thuis volgt. Hierna weer door naar het voetbal waar hij een bekerwedstrijd verslaat.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Het kan niet anders of Humberto heeft een dubbelganger. Het is niet te geloven hoeveel verschillende dingen hij doet. En allemaal met dezelfde bezieling. Wij hebben hem 2 x geboekt als presentator van de Giraffe. Hij wist alles, had totale controle, en het leek net of hij zich een maand had voorbereid. Bovendien een aardige gozer.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.