7 Ditches TV: sneak preview nieuw programma #lspa – met Humberto Tan

11 januari 2013, 14:59

Een korte sneak preview van het nieuwe 7 Ditches programma #lspa. Presentator Lars Sørensen is een dag lang de personal assistant van een mediaprofessional of ondernemer. In deze eerste aflevering volgen we ondernemer en presentator Humberto Tan. En Humberto volgen betekent vooral erg vroeg beginnen vanwege zijn werk bij BNR. Daarna direct door naar een interview en fotoshoot, waarna een korte slaap thuis volgt. Hierna weer door naar het voetbal waar hij een bekerwedstrijd verslaat.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

1 Reactie

    Oscar Krechting

    Het kan niet anders of Humberto heeft een dubbelganger. Het is niet te geloven hoeveel verschillende dingen hij doet. En allemaal met dezelfde bezieling. Wij hebben hem 2 x geboekt als presentator van de Giraffe. Hij wist alles, had totale controle, en het leek net of hij zich een maand had voorbereid. Bovendien een aardige gozer.


    13 januari 2013 om 11:11

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!