SETUP epicentrum van Social Media in Nederland op 12 mei

SETUP epicentrum van Social Media in Nederland op 12 mei

Op de avond van 12 mei zal de Neude in Utrecht dankzij SETUP virtueel worden omgetoverd tot het epicentrum van Social Media in Nederland. SETUP is een broedplaats voor creatievelingen die experimenteren met nieuwe media. Deze avond vinden twee evenementen plaats die in het teken staan van leren over en met deze vorm van online communicatie. In totaal komen meer dan 80 actieve social media-gebruikers, -experts en -studenten bij elkaar. Een van die evenementen is de derde bijeenkomst van de Social Media Club Utrecht, die deze avond een nieuw fenomeen lanceert in Nederland: theEnterpriseCamp (tEC).

Het doel van dit uit Spanje overgevlogen evenement is kennisdeling. De leden van SMC030 gaan deze avond samenwerken aan en leren van een echte Business Case! Gecrowdsourcete Co-creatie en Peer Learning, noemen ze dat. De praktijkcase die de deelnemers zullen uitdiepen, is gericht op de inzet van social media bij het opzetten van een “Medialab” in Utrecht. Verdere context en details presenteert initiatiefnemer SETUP tijdens de avond zelf. Na de sessie volgt een borrel, samen met de deelnemers van Paperjammed. Tijdens dit event krijgen op Social Media afstuderende studenten de gelegenheid vragen te stellen aan een expertpanel, bestaande uit bekende twitteraars als @frankmeeuwsen, @erwblo, @marjolijn en @indirareynaert.

 


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.