Social Media Club Utrecht #1 warm onthaald

Social Media Club Utrecht #1 warm onthaald
, ANWB
@mdebruin

Na de eerste aankondiging hier op Marketingfacts, vond op woensdag 10 maart de eerste bijeenkomst van Social Media Club Utrecht plaats. Ongeveer 40 aanwezigen kwamen naar Seats2Meet Maarssen om te luisteren naar de spreker van de avond, Dutch Bloggie 2009-winnaar en manager van Kyteman Niels Aalberts (@ehpo). Aan de tweetstream #smc030 te zien, vonden de aanwezigen zijn belangrijkste boodschap: veel plezier in je werk is ook ROI. Een mooie eye opener! Naast deze gastspreker kwamen ook de onderzoeksresultaten van de enquête naar voren. Bijna iedereen die zich heeft ingeschreven voor de eerste bijeenkomst heeft de enquête ingevuld: 42 van de 50. De antwoorden geven een goed beeld van het kennisniveau, de wensen van de leden, de nieuwsbronnen en het gebruik van sociale media die wel graag met jullie delen:

Kennis delen en contact houden

Woensdag is niet alleen Social Media Club Utrecht live gegaan, maar ook de nieuwe, branded plaza, gekoppeld aan een eigen URL smc030.nl. Via de smc030-site, de LinkedIngroep, Slideshare Plaza en de twitterlist  kun je elkaar makkelijk bereiken. Beschik jij over relevante social media content en wil je die delen? SMC030 ziet het graag verschijnen op een van deze platforms. Voor wie een baan zoekt of er een in de aanbieding heeft: vacatures kun je kwijt - of juist vinden - in de LinkedIn-groep, onder ‘jobs’.

Volgende bijeenkomst

Inmiddels is de datum geprikt voor de volgende bijeenkomst, te weten 14 april. Inderdaad, toch volgende maand al. De reden dat 70 procent van degenen die de vragenlijst hebben ingevuld koos voor tweemaandelijks, bleek tijdens de discussie in de zaal dat ze verwachten er niet elke keer bij te kunnen zijn. Aan de andere kant zouden ze het jammer vinden als een keer niet kunnen betekent dat je vier maanden moet wachten. Daarom dus toch elke maand. Verschillende mensen hebben zich al gemeld om te helpen bij het organiseren van de volgende meetup. Wil jij ook je bijdrage leveren? Meld je dan bij Nathalie Soeteman.

Dank voor alle mooie woorden over de launch van Social Media Club Utrecht! Mocht je toch ideeën hebben hoe het de volgende keer nog beter kan: we staan open voor verbeterpunten, dus laat je horen! If you get it, share it!

Nathalie Soeteman, Joost Geurtsen, Froukje Heres en Mark de Bruin.


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.