242 inzendingen voor SpinAwards

16 februari 2005, 13:36

Gisteren was de laatste dag dat creatief en interactief Nederland werk kon inzenden voor de SpinAwards 2004. Dit jaar tellen de SpinAwards maar liefst 242 inzendingen, een record aantal. Vorig jaar waren er 177 inzendingen, ofwel een stijging van 37 %. Vooral de categorie?n beste vrije interactieve concept en beste mobiele concept zijn qua inzendingen enorm gestegen. Bekijk ook het overzicht van ingezonden werk.

Stephan Fellinger, bestuursvoorzitter SpinAwards: ?2004 is gezien het record aantal inzendingen, een goed jaar voor onze branche, dit is een heel duidelijk signaal naar de markt dat interactiviteit een steeds belangrijkere rol speelt op het gebied van marketingcommunicatie. De jury?s mogen nu gaan bekijken of 2004 ook een kwalitatief goed jaar was, maar de eerste signalen zijn uitstekend. Opvallend is de enorme diversiteit aan inzendingen, maar ook de sterke aanwezigheid van de omroepen valt op. De versmelting op het gebied van de verschillende mediatypen waar we al jaren over praten, is nu ook duidelijk zichtbaar?.

De komende weken buigen de vakjury?s zich over de inzendingen. Begin maart zullen de nominaties bekend worden gemaakt via de website, ook zal dan de shortlist bekend worden gemaakt voor de publieksprijzen beste website en beste online adverteerder.

Tijdens de SpinAwards Day op 1 april 2005, in Media Plaza in de Jaarbeurs Utrecht, krijgen alle genomineerden de kans om hun case persoonlijk toe te lichten voor de vakjury?s. De bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk en zijn d? kans om de beste cases van het afgelopen jaar van dichtbij te bekijken. Ook worden een aantal workshops gehouden voor creatieven en marketeers. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Reserveren is wel gewenst en kan via spinawards.nl.

Op 7 april 2005 worden de winnaars bekendgemaakt tijdens de SpinAwards Night en mogen zij hun SpinAward in ontvangst nemen. Na de uitreiking volgt het inmiddels bekende SpinAwards feest. De uitreiking en het feest vinden dit jaar plaats in de Van Gendt Hallen op het Oostenburgereiland in Amsterdam.

Bron: Persbericht Spinawards

Categorie
Tags

2 Reacties

  punkey

  Ha! We staan met Buutvrij in elk geval al in een top 10. Prestatie van formaat mag ik wel zeggen 😉


  16 februari 2005 om 15:16
  Viktor Kurgann

  hm, volgens mij staan ze gewoon in volgorde van binnenkomst hoor…


  17 februari 2005 om 10:54

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!