212Amsterdam: Mobile Marketing

212Amsterdam: Mobile Marketing

Mark LewisDinsdag 14 juni is alweer de laatste 212amsterdam bijeenkomst voor de zomer (na de zomer gaan we natuurlijk gewoon door) met als spreker Mark Lewis, een succesvolle internet ondernemer uit de UK.

Op dit moment werkt Lewis samen met de top retailer Sainburry’s aan een project om alle coupons alleen nog maar op je mobiel te sturen. Dit innovatieve project heeft eerder de prestigieuze “innovation award” gewonnen van Revolution Magazine.

Mark Lewis gaat in op zijn visie op (mobiel) internet en gaat dieper in op de redenen dat Sainsburry’s, top 3 retailer in de UK, gebruik maakt van mobile couponing. Terwijl er altijd veel over mobile marketing gesproken wordt en vele initiatieven worden aangekondigd, gaat Mark juist in op de aspecten uit de praktijk die bij een grootschalige introductie komen kijken.

Als professioneel spreker heeft Mark al vele spreekbeurten gehouden, 14 juni belooft dus een succesvolle bijeenkomst te worden. Mark spreekt native Engels, de sessie wordt daarom ook in het Engels gehouden.

Tot 14 juni in Amsterdam ( 19.30, Felix Meritis)!


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.