212Amsterdam krijgt een broertje

212Amsterdam krijgt een broertje
,

image
Na het succes van 212Amsterdam zal er voor ICT-ers een vergelijkbaar maandelijks event worden verzorgd door fris idee, genaamd ICT/pro’s. Maandelijks zal er een interessante presentatie worden gehouden over een actueel onderwerp. De toegang is gratis en er wordt naar gestreefd een sponsor te vinden voor de borrel. Naast een maandelijkse event zal er een blog komen die door de deelnemers kan worden onderhouden.

?Nu communicatie steeds meer via elektronische weg plaatsvindt, hebben veel mensen behoefte om andere inspirerende mensen te ontmoeten?, aldus Eikelenboom. ?We zoeken nu sponsors voor het event. Het is bijvoorbeeld voor ondernemingen die personeel zoeken en in contact willen komen met ICT-ers. Zeker in een tijd waar veel behoefte is aan gekwalificeerd personeel.? Geinteresseerde partijen kunnen contact opnemen via .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

De mediapartner is de IDG-groep (waaronder o.a. Webwereld valt), de grootste uitgever ter wereld op ICT-gebied. De komende tijd zullen sponsors worden gezocht. Getracht wordt om in september de eerste bijeenkomst te houden.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Interessant, maar hebben ze geen website?

    geplaatst op
  • Er wordt op dit moment aan de site gewerkt maar deze is nog beta (we gaan maar ict-termen gebruiken). Volgende week gaat de site ook live samen met de vernieuwde site van 212amsterdam

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.