212Amsterdam checkt in bij het Habbo Hotel

212Amsterdam checkt in bij het Habbo Hotel
,

image

Christian Batist van Habbo Hotel zal bij de volgende 212Amsterdam op 11 Oktober a.s. een presentatie houden over Habbo Hotel.

In Habbo Hotel kunnen geregistreerde bezoekers hun eigen Habbo character vormgeven, visueel chatten, deelnemen aan instant messaging, virtuele spelletjes spelen, e-mail ontvangen en versturen, een eigen kamer inrichten en vrienden ontmoeten. Daarbij staan fun en entertainment voorop. In het Nederlandse Habbo Hotel zijn al 2,7 miljoen profielen aangemaakt en dat terwijl het hotel slechts 1,5 jaar bestaat.

Ook zijn er mogelijkheden voor adverteerders om events te sponsoren maar ook eigen ruimtes in te richten. P&G is 1 van de adverteerders die de mogelijkheden al ontdekt heeft om met deze moeilijk bereikbare groep te communiceren.

Hoewel Habbo hotel gericht is op jonge mensen zijn de principes breder toepasbaar in de interactieve wereld.

Dus kom 11 oktober naar 212Amsterdam. Zoals altijd verzorgt Tapps de borrel.

Iedereen kan komen die zich ooit heeft ingeschreven bij 212Amsterdam (locatie: Felix Meritis Amsterdam). Mocht je je nog niet hebben ingeschreven, schrijf je dan nu in. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Tot 11 oktober!


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Op het forum van trosradar.nl is genoeg stof te vinden voor een interessante discussie met Batist.

    geplaatst op
  • Hoewel ik die discussie niet schuw, zal ik het er tijdens 212Amsterdam niet over hebben, aangezien de insteek anders is en het Radar verhaal extreem verouderd en uitgemolken. Op het Radar forum wordt bovendien door anderen onder mijn naam gepost, waarvoor ik dus geen enkele verantwoording kan en zal afleggen en waaraan Radar niets wenst te doen.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.