212 Amsterdam start user generated weblog

212 Amsterdam start user generated weblog
, Upstream
@marcoderksen

Nadat het AD.nl en de Volkskrant bekend hebben gemaakt te beginnen met weblogs, lijkt de strijd om de blogger definitief te zijn begonnen.

Deze week hebben ook alle ca. 1.000 mensen op de mailinglist van 212 Amsterdam een login ontvangen waarmee ze zelf berichten kunnen plaatsen op de weblog van 212 Amsterdam. Paul Eikelenboom, een van de iniatiefnemers, ziet het als een experiment en ziet de weblog als een uitbreiding op het maandelijkse event en een aanvulling op de bestaande marketingweblogs.

Interessant iniatief waarbij ik vooral benieuwd ben naar hoe men de (in potentie) 1.000+ bloggers in de hand wil houden. Een van de controlemechanismen daarbij is de spam-button. Een button die lezers kunnen gebruiken als ze denken dat het bericht spam is.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

 • Daarmee zou het wel eens in één keer het grootste weblog van Nederland kunnen worden. Welk weblog heeft er nu zoveel bloggers?

  geplaatst op
 • op www.wistudat.net ben ik ook begonnen met een test voor een user generated weblog; weblog.wistudat.net

  iedereen die zich registreerd kan beginnen te bloggen.

  ben erg benieuwd hoe groot het animo hiervoor is en in hoeverre mensen hiervan gebruik gaan maken.

  Ik las in een onderzoek op ClickZ dat de helft van de respondenten blogt als een vorm van 'zelf-therapie'. en het dus echt als dagboek gebruikt. het lijkt mij dat deze mensen niet zo snel op een publiekelijk weblog zullen gaan bloggen.
  http://www.clickz.com/stats/sectors/traffic_patterns/article.php/3549576

  maar we zullen zien!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.