21 jaar internet in Nederland: A Night to Remember

21 jaar internet in Nederland: A Night to Remember

IPAN, MWG en de netwerkclub ‘before the bubble’ vieren volgende week het feit dat het internet in Nederland 21 bestaat. Oftewel: de volwassenwording van het internet. Dat gebeurt op 4 november a.s. in Panama, onder de titel "A Night to Remember".

Tijdens de avond zullen de 21 jaar in een hoog tempo worden behandeld aan de hand van wisselende gesprekken en voordrachten. De gasten representeren daarbij allen een bepaalde periode. We kijken terug op de jonge geschiedenis met verhalen en anekdotes, maar willen er ook learnings uithalen voor de toekomst.

De interviewers zijn Krijn Schuurman (IPAN) en Stef Heutink (MWG), beiden internetondernemers van het eerste uur.

De gasten zijn, in volstrekt willekeurige volgorde: Johan van Mil, Ronnie Overgoor, Michiel Frackers, Marc Duijndam, Boris Veldhuijzen van Zanten, Ben Woldring, Bas Seelen, Igor Beuker, Yme Bosma, Marco Derksen, Steven Jongeneel, Peter de Mönnink, Arno Otto, Ruud Wanck, Vincent Everts,  Ashu Matura en Maarten Lens-Fitzgerald. Een slotwoord zal worden gesproken door Claire Boonstra en als uitsmijter is er een optreden van stand-up comedian Peter Pannekoek.

Programma

19.00 uur ontvangst
19.30 uur aanvang programma
20.25 uur break
20.45 uur vervolg programma
21.30 uur einde programma, begin borrel
23.00 uur einde borrel

Locatie: Panama, Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam

Toegang en aanmelding

Toegang is gratis voor MWG- en IPAN-leden. Before the Bubble-leden krijgen 50% korting op de reguliere prijs van € 70,- (excl. BTW).

Wil je erbij zijn, dan kun je je hier aanmelden. Er zijn nog ruim 30 kaarten beschikbaar.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.