Advertorial: Met de Interpolis Preventiewinkel komt jouw bedrijf veilig de feestdagen door!

21 december 2011, 05:00

Hoe veilig is uw bedrijf tegen bijvoorbeeld de gevaren van brand en inbraak? Verzekeren is niet de enige oplossing om met uw risico’s om te gaan. Met preventie kunt u schade eenvoudig voorkomen of beperken. Daarom is er nu de Interpolis Preventiewinkel. Handig!

In de Preventiewinkel kun je veel preventieartikelen vinden zoals een mistgenerator die er voor zorgt dat indringers hun inbraakpoging snel staken. Of vlamdovende afvalbakken. Daarnaast vind je op interpolis.nl tal van tips over hoe je brand de baas blijft, hoe je kortsluiting voorkomt en hoe je alleen gewenst bezoek ontvangt. Neem snel een kijkje in de Interpolis Preventiewinkel.

Wil je ook weten hoe veilig je eigen bedrijf is? Doe dan de Interpolis veiligheidsmeter. Of bezoek een live demonstratie bij u in de buurt!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

2 Reacties

  High Risk Solutions

  Met mistbeveiliging gaat het er om dat je niets meer ziet!

  Wat wel belangrijk is voor de verkopende en adviserende partij, die moeten wel hun ogen open houden. 

  Alleen met de juiste vak- en produkt kennis kunnen we onze klanten voorzien van het juiste advies.

  Kennis is dus macht!

  Wij van High Risk Solutions helpen u graag aan de informatie die u nodig heeft om de meest geschikte mistgenerator aan te bieden. Dat kan dus niet als u werkt met een merk die slechts 1,2 of wellicht 3 modellen heeft.

  Ons advies is dus; vraag de catalogus aan en bepaal voor elke klant wat de beste optie is uit de mogelijk heden die u kunt bieden.

  Hulp nodig bij de projectering van uw mistbeveiliging?

  Bel: 06-53760320

  R. Wulfrank


  19 december 2011 om 16:00
  René Wulfrank

  http://Www.highrisksolutions.nl

  De mistspecialist.


  19 december 2011 om 16:03

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!