Advertorial: Samen winnen met je collega’s met Groepsspelen van de Staatsloterij

16 augustus 2011, 15:30

Dromen over een wereldreis. Over een prachtig huis, of over stoppen met werken. Je collega’s hebben net zulke mooie dromen als jijzelf. Dromen, waarop jullie natuurlijk zoveel mogelijk kans willen maken. Groepsspelen van de Staatsloterij maakt dit mogelijk.

Samen spelen

Met Groepsspelen speel je samen met collega’s, familie of vrienden mee in de Staatsloterij. Alle groepsspelers leggen iedere trekking een bedrag in van minimaal € 7,50. Van de gezamenlijke inleg worden online Staatsloten gekocht. Hoe meer spelers meedoen, hoe groter de inleg, hoe meer loten kunnen worden gekocht en hoe groter jullie winkans. Na jullie aanmelding regelt de Staatsloterij de rest. Van afschrijving tot bijschrijving, je hebt er geen omkijken meer naar. Wint jouw groep, dan verdeelt de Staatsloterij het geld automatisch onder alle spelers.

Samen winnen

Elke groep die meespeelt krijgt een groepspagina op Staatsloterij.nl. Daar kunnen alle spelers meteen na de trekking zien of ze gewonnen hebben.. Houd die pagina dus goed in de gaten. Groepsspelen van de Staatsloterij. Samen spelen, samen winnen.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!