Blue Shots TV: In gesprek met Marianne Zwagerman, medeoprichter PowNed

Blue Shots TV: In gesprek met Marianne Zwagerman, medeoprichter PowNed

Een gesprek met Marianne Zwagerman. Voorheen verantwoordelijk voor alles wat ‘niet print’ was bij TMG, door ziekte daar vertrokken. Een van de initiatiefnemers geweest van PowNed en WNL. Daarnaast een gedreven vrouwspersoon met een bloedhekel aan mutsen en gedreven door wat ze zelf ‘bloeddoddig’ noemt. Daarnaast een fan van Bruce Springsteen, wat heet, ze vindt hem God.
Ze praat eerlijk over haar drijfveren, over de ziekte waardoor ze bij TMG weg moest, over wat ze van PowNed vindt en hoe ze denkt over het huidge media speelveld.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Blue Shots TV dreigde af te glijden tot een bijna lachwekkend onderonsje van stoffige reclamefossielen, maar zit met dit sprankelende interview met Marianne Zwagerman weer op het goede spoor. Thnx!

    geplaatst op
  • @ronny ik vind je commentaar niet geheel recht doen aan de serie die Michael van Os maakte. Types als Eugene Roorda en Ralp Wisbrun draaien misschien al best ff mee, maar fossielen... En dat kun je van een Marc van Oosterhout van nis5 en van Barbera Wolfensberger en Inge Ligthart al helemaal niet zeggen.
    Ook is de manier van interviewen van Michael scherper dan de eerste indruk misschien is. Vergis je niet..
    Daarnaast ben ik blij met je waardering voor bovenstaand interview.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.