Verne Harnish: Oei ik groei!

Verne Harnish: Oei ik groei!

Je bent ondernemer of tenminste ondernemend. Kans groot dat je groeiambities hebt. Maar hoe ga je om met groei binnen je bedrijf? Energize zette The Growth Guy Verne Harnish voor de SparkCast microfoon. Verne komt deze maand naar Rotterdam en organiseert The Growth Summit, een bijzondere dag die je niet mag missen. De podcast gaat over het optuigen van een groeistrategie, Rockerfeller en het aanbrengen van focus.

Verne en zijn team staan bekend om hun HOW TO mentaliteit. Een strategie is geen dik businessplan of een uitgebreide PowerPoint. Een strategie past op 1 A4tje. Meer niet. Verne geeft bruikbare tips die je direct kunt toepassen. Volgens Verne moet je continu bezig zijn met het beter maken van je onderneming en het energie geven om groei te bewerkstelligen. Tenminste, als je een Market Dominator wilt zijn.

Verne beschrijft de onderdelen van de One Page Strategy en geeft 7 regels waar groeiende bedrijven zich aan moeten houden. Eenmaal opgezet, helpen deze manieren enorm om in het verwezenlijken van groei. En het helpt om eindeloos bijschaven te voorkomen.

Op 18 mei in Rotterdam komt Verne samen met internationale topsprekers als Alexander Osterwalder (Business Model Generation) en David Meerman Scott (New Rules of Marketing & PR) om kennis te delen over het aannemen van de beste mensen, optimalisatie van je businessmodel en marketing. Meer informatie een aanmelding kan via de eventsite. In het -Engelstalige- interview o.a. de volgende onderwerpen: 

1. Bill Gates vs Rockefeller.
2. Het belang van discipline en focus.
3. Waarom mensen weer meer moeten bellen en minder mailen.
4. Hulde aan de dagelijkse meeting!

Alle SparkCasts zijn ook te downloaden via iTunes. Je kunt je gratis abonneren voor de podcast feed. 

De strakke audio edit is verzorgd door de fijne vrienden van geluidsstudio Dedacom uit Amsterdam.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.