YouTube oprichters kopen Delicious van Yahoo

YouTube oprichters kopen Delicious van Yahoo

Delicious.com, de bookmarksite die door Yahoo alweer een tijd geleden in de verkoop werd gedaan of om zeep geholpen, is in handen van AVOS beland, een nieuw internetbedrijf van YouTube-oprichters Chad Hurley en Steve Chen. Het idee van de videomiljonairs is het uitbouwen en verbeteren van de service voor de al bestaande community.Chad Hurley, CEO van AVOS:

“We’re excited to work with this fantastic community and take Delicious to the next level. We see a tremendous opportunity to simplify the way users save and share content they discover anywhere on the web.”

Chen en Hurley gaan terug naar hun roots, zetelen met het nieuwe bedrijf in het centrum van San Mateo, California, een paar blokken verwijderd van de plek waar ze YouTube begonnen. Heel benieuwd of ze wél kansen creëren voor Delicious en of ze de dienst rendabel kunnen krijgen. Gebruikers kunnen in ieder geval weer ademhalen. Sinds gisteren wordt gevraagd om toestemming voor het overzetten van profielinformatie, aldus The Guardian.


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 1 reacties op dit artikel

 • Ik meldde me altijd aan op delicious met mijn yahoo account.
  Dit kan dus nu niet meer.
  Maar hoe kan ik nu dan mijn links beheren? Weet iemand dit?
  of moet ik helemaal opnieuw beginnen?
  Ik hoop 't niet.

  Groetjes
  Sander

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.