Vacature: Search Engine Advertising Consultant bij SVB Media

5 april 2011, 03:57

Voor onze vestiging in Amsterdam zijn wij op korte termijn op zoek naar enthousiaste Search Engine Advertising Consultant (40 uur)

 

SVBmedia

SVBmedia is een onafhankelijk full service mediabureau dat onderdeel uitmaakt van PubliGroupe. Met ruim 60 toegewijde medewerkers – verspreid over twee vestigingen – ondernemen wij dicht bij onze cliënten. Langs korte lijnen vertalen onze ervaren en deskundige medewerkers de marketing- en communicatiedoelstellingen van onze cliënten naar een effectief en kostenefficiënt mediaplan.

Functie Search Engine Advertising Consultants:

Als Search Engine Advertising Consultant (hierna te noemen: SEA) ben je verantwoordelijk voor alle zoekmachine marketing activiteiten voor SVBmedia cliënten. Binnen de dynamiek van dit sterk veranderende landschap liggen volop kansen om onze cliënten, waar nodig met inzet van overige (on & offline) media, te bedienen. Jij bent verantwoordelijk voor het bijhouden van alle benodigde vakkennis op het gebied van zoekmachine marketing, zodat je die kennis optimaal kan invullen in de media-mix en jouw collega’s en de cliënten van SVBmedia op dit vakgebied kan adviseren.

 

Taken en verantwoordelijkheden:

– Websites analyseren;

– Inplannen en uitwerken van SEA trajecten;

– Opstellen van advertentieteksten & relevante zoektermen, categoriseren en verfijnen hiervan;

– Analyseren van SEA campagnes om deze optimaal te laten renderen;

– SEA Concurrentieanalyse en benchmarks opbouwen en uitwerken;

– Verzorgen van campagne data / resultaten aan cliënten;

– Voorbereiden van evaluatie en voortgangsmeetings;

– Presenteren van de nieuwste trends in de markt.

 

Profiel Search Engine Advertising Consultants:

Voor deze zelfstandige functie is het belangrijk dat je beschikt over een flinke dosis enthousiasme en inzet. Je beschikt minimaal over een HBO werk- en denkniveau. Je bent ondernemend en bent gedreven een belangrijke bijdrage te leveren aan de groei van de afdeling Interactive. Je hebt een proactieve houding en een zelfstandige, servicegerichte en commerciële instelling. Je neemt (potentiële) cliënten en collega’s aan de hand mee door de mogelijkheden die het search landschap te bieden heeft. Je hebt ervaring met Google producten als AdWords, Analytics etc. Tevens beschik je over goede contactuele vaardigheden en organisatorische kwaliteiten, ben je leergierig en ben je bovenal nauwkeurig. Je hebt kennis van de verschillende webtechnieken en affiniteit met internet marketing. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Contactinformatie:

Herken jij jezelf in dit profiel en wil jij graag deel uit maken van ons enthousiaste team,

aarzel dan niet en mail je sollicitatiebrief met CV onder vermelding van ‘Sollicitatie SEA Consultant’ via onze

sollicitatiepagina t.a.v. Marcella Jansen (vacature@svbmedia.nl). Graag vermelden per wanneer je beschikbaar bent en wat je salarisindicatie is. Voor meer informatie verwijzen wij tevens naar onze website: www.svbmedia.nl

.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!